Yli 100 Euron tilaukset suomeen postikuluitta! 

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi - Lue lisää
Toimitukset yli 180 maahan
Jo vuodesta 2010
100% tyytyväisyystakuu

Krossareiden Paluu - Osa 2 - EuroRC Harrastekirje #6/22

6.10.2022

Hop-sula-hei-sula-hopsansaa! Heikki varastohuoneen valvontatornista terve! Tänäänkin syvennymme pohtimaan krossibuggyjen erinomaisuutta kilpa-ajossa ja tutustumme kahteen huippuluokan krossariin. Lopusta löytyy myös muutama erinomainen tunnelmapala viime viikonloppuna pidetystä EuroRC:n ja Ahveniston Autourheilijoiden (AAU) yhteisestä Harrastepäivästä, joka pidettiin Hämeenlinnan Hirvilammen upeassa RC-puistossa.

Kauppaamme lämähti pienen kerrostalon korkuinen pino Tamiya -rakennussarjoja. Varaston ykkösnyrkkimme Markus kaivoi läjästä kasan vanhoja ikivihreitä kasariklassikoita, mutta joukossa oli myös ihan uutta ja kuranttia kamaa, kuten vaikkapa odotetut Ford Bronco 2021 CC-02 ja Avante Black Special, jotka sulavat täältä varastolta kuin lumiukot toukokuussa. Sain kuitenkin juuri korvanappiini tiedon, että näitä tulevaisuuden himoittuja keräilyharvinaisuuksia olisi tulossa vielä muutama kappale lisää.

Niin se valitettavasti on, että vain nopeat elävät ja hitaat syökööt kynsiään!

Muista myös kesälomareissulta palatessasi piipahtaa kaupassamme täällä Terviksessä, olemme auki tiistaista perjantaihin klo 12-16 ja osoite Päiviöntie 8, Tervakoski! Tervetuloa!

Vorza kun saa ilmaa siipiensä alle se lentää vaikka vorssaan saakka!

Huippukrossarin Uusi Tuleminen

HPI Vorza on kova peli. Tämä isompikokoinen eli niin sanottujen kasikokoisten autojen perheeseen kuuluva krossibuggy näki päivänvalon jo yli kymmenen vuotta sitten ja vaikka Puujoessa on vettä tällä välin virrannut pisara jos toinenkin, on Vorza edelleen täysin kisakelpo ja menestyksekäs kilpa-auto, joka vastaa hienosti tämän päivän haasteisiin.

Vorzan alustageometria perustuu maailmanmestaruuden voittaneeseen, kuuluisaan Hot Bodies D8-autoon. Alumiininen pohjalevy ja takaa löytyvä kallistuksenvakaaja tekevät auton hallinnasta helposti ennakoitavaa ja ohjauksen palautumisesta äärimmäisen tarkkaa. Tämä on kuin kirurginveitsellä ajaisi!

Tänä kesänä HPI Racing teki hyvän työn ja julkaisi Vorzasta uudet Truggy ja Buggy mallit. Näistä ehdoton timantti on vihreä Vorza Truggy S-malli, jossa on viriosat jo valmiiksi asennettuina. Monia vanhan liiton harrastajia miellyttänee myös se tosiasia, että Vorzaa on saatavilla myös nitroversiona!

Kuulinko jotain huokailua että hohhahhei, onpas hintava? Tähän täytyy todeta, että suorituskyky maksaa ja hinta, minkä Vorzasta "joutuu" maksamaan on äkkiä ylitetty kun mihin tahansa kisabuggykittiin lyöt järeät sähköt, hyvän servon ja alumiiniset osapäivitykset.

Laitoimme Vorzan pieneen testiin ja annoimme sen kokeneemman kilpakuljettajan käsiin. Välittömästi parin kierroksen jälkeen saimme kuskilta lyhyen, mutta ytimekkään arvion: "No NYT on vehkeessä tuntuma kohdallaan!" - Sellainen RTR-tason vehje siis kyseessä.

Myös viimeaikainen maailmantilanne yllättävine juonikuvioineen on nostanut hintoja kaikkialla ja sitä suuremmalla syyllä kannattaa miettiä, että onko tuotteen lähtöhinta ainoa kriteeri, jota hankinnassa kannattaa tuijottaa vai päätyykö näennäisesti edullisemman tuotteen myötä loppupeleissä maksamaan enemmän.

Hiilikuitua, komposiittia, tarkkuustyöstettyä alumiinia. Niistä on voittajakrossarit tehty!

Reiskalla yöhön!

Maailman parhaimpiin ja voitokkaimpiin RC-kilpatalleihin kuuluva Team Xray loistaa erinomaisuudellaan Pohjantähden lailla pienoisautoilun yötaivaalla.

Itse en edes ajattele, että Xrayt ovat sananmukaisesti autoja vaan pikemminkin voittamista varten erityisesti suunniteltuja tarkkuusinstrumentteja. Xray haluaa pitää tuotantoketjun vahvasti omissa käsissään ja autojen osat, kuten alumiinikäikäleet ja hiilarihipot valmistetaan heidän omalla tehtaallaan Slovakian Trenčín-Kubrássa, jossa sijaitsee myös heidän oma kilpa- ja testiratansa Hudy Arena.

Kisakuskeille "reiska" on tietysti tuttu kaveri ja moni meidänkin tiimikuskeista vannoo vain ja ainoastaan Xrayn nimeen. En haluaisi kuitenkaan ajatella, että nämä ovat pelkästään kisavehkeitä, vaan autosta saa myös huippuluokan harrastuspelin. Xrayn alustageometriat, keveys ja herkkyys ovat aivan toisella tasolla kuin RTR-autojen ominaisuudet. Reiska on suunniteltu voittamaan, ei miellyttämään suuria massoja.

Slovakian suunnassa uskotaan vahvasti siihen filosofiaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Todisteena tästä reiska julkaisee lähes kaikista autoistaan joka vuosi uuden, entistä hiotumman version. Meille tavallisille harrastajille tämä tarkoittaa tietysti sitä, että vanhoja kisavehkeitä on kohtuulliseen hintaan tarjolla käytettyinä!

Xray XB8:n jäykkä, alumiininen pohjalevy on kestävä ja tarjoaa monipuoliset säätö- sekä viritysmahdollisuudet.

Xrayn autot ovat myös erittäin mielenkiintoisia rakennettavia. Värilliset ohjekirjat ovat selkeät ja täpötäynnä tietoa auton virittämisestä ja oikeiden säätöjen tekemisestä vastaamaan radan vaatimuksia. Xrayn tytärfirmalta Hudylta löytyy kaikki muu tarvittava, kuten laboratoriovalvotut öljyt sekä säätöpöydät, työkalut ja niin edelleen. Nämäkin ovat kaikki samaa tinkimätöntä, huippuluokan eurooppalaista laatutyötä.

Jokaisen itseään kunnioittavan RC-harrastajan tulisi rakentaa kerran elämämässään yhden Tamiyan lisäksi myös yksi Xray. Ihan vain kokemuksen takia. Vaikka saahan siitä kokemuspisteiden lisäksi myös maailman parhaan kilpatason RC-auton!

Tiedoksenne saatettakoon myös se, että EuroRC on Team Xrayn Suomen virallinen jälleenmyyjä, sekä Baltian-alueen virallinen jakelija.

Hirvilammen RC-puiston uusittu ajokoroke ja huoltokontit tarjoavat hyvät puitteet harrastamiseen.

Avoimien ratojen päivä

Viime viikonloppuna vietettiin parin vuoden ruttotauon jälkeen EuroRC:n ja AAU:n yhteinen Harrastepäivä Hirvilammen RC-puistossa. Kyseessä oli siis avoin ratapäivä, jossa kaikki halukkaat pääsivät ilmaiseksi radalle testaamaan joko omaansa tai meidän kalustoa.

Oli mieltä ylentävää nähdä yhtäaikaa yli kaksikymmentä crawleria möyrimässä mäenrinnettä ylös, samalla kun asvalttiradalla huudatetaan GT-luokan nitroturisteja ja viereisellä offiradalla Xmaxx haastaa riitaa kasikrossareiden kanssa. Moni myös rohkaistui kokeilemaan juttuja oman kuplansa ulkopuolelta. Tapahtuman innoittamana kaupalla onkin käyty tällä viikolla ostamassa niin krossiautoja kuin maastureitakin.

Letkajenkkaa ilman hikoilua! Crawlereiden haasteet löytyvät ihan muualta kuin nopeasta ajamisesta.

Katsokaa tuota meteliä! Polttomoottorikäyttöisestä, isosta GT8 rata-autosta lähtee muuten ääntä.

Hirvilammen Erikoiskoe meinasi Peten osalta päättyä keskeytykseen mutta Mave jaksoi ruutulipulle saakka!

Hieno ja antoisa päivä, jossa tuli hienosti esiin harrastuksemme monipuolisuus. Kiitos kaikille osanottajille! Järjestämme varmasti tämän tapahtuman uudestaan ensi kesänä.

Käy katsomassa hovikuvaajamme Jani Viipurin erinomaiset räpsyt näistä karkeloista tästä linkistä!

Kiitos Ahveniston Autourheilijoiden Pienoisautojaostolle hyvästä yhteistyöstä! Mikäli tilaisuus meni ohi, niin ei hätää, Hirvilammen rata on auki joka päivä ja ratamaksukin on hierottu erittäin lompakkoystävälliseksi. Käy tutustumassa AAU:n Hirvilammen RC-puiston mahdollisuuksiin tästä.

Silikoniöljyn pehmein kesäterveisin,

Heikki / EuroRC

Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. Mikäli tuote löytyy varastostamme ja tilaat sen ennen kello 15.00, lähetämme tuotteen vielä saman päivän aikana. Paketti saapuu postitse luultavasti jo tilausta seuraavana päivänä, riippuen toki tilauksen määränpäästä. Kaikki tuotteet sisältävät Suomen arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme.

Ennakkotilaaminen

Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Tällöin tuote on ennakkotilattava tuote. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tämä riippuu pitkälti toimittajasta, mutta teemme parhaamme saadaksemme toiveenne toteutetuksi. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta.

Kuljetus

Kuljetusvaihtoehtoina kaupassamme ovat Postin paketit ja kirjeet sekä Matkahuollon Lähellä Paketit. Tarkemmat tiedot kuljetuksista avautuvat käyttöösi CheckOut prosessin yhteydessä.

Posti:

Postin toimitusajat tällä hetkellä ovat keskimäärin kirjeillä 4-6 arkipäivää ja paketeilla 1-4 arkipäivää.

* Toimitusmaksu paketeilla suomen sisäpuolella on alkaen 4,90€ ja yli 100€ ostokset kulkevat rahtivapaasti.
* Kirjelähetykset
ovat halvempia, mutta ne ovat merkittävästi hitaampia.

Matkahuolto:

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Katso lähin Matkahuollon palvelupiste: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Nouto:

Varastoltamme on myös mahdollista noutaa tuotteet. Tilauksen noutamiselle on oma vaihtoehtonsa toimitustapavaihtoehdoissa. Ohjeet noutoon löydät täältä.

Maksutavat

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna (tilisiirto) tai postiennakolla. Tuotteet on mahdollista maksaa myös osamaksulla (valittavana Collector Commercen, Jouston osamaksupalvelut), sekä joustavasti Klarnalla (valittavana Maksa nyt, Maksa myöhemmin, ja Pilko maksut).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (ent. Checkout) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Klarnan ehdot löydät täältä

Lue osamaksuohjeistus täältä.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotepalautuksissa toimimme yleisten säädösten mukaisesti siten, että tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen, että tuote on ehjä ja käyttämätön. Aika lasketaan toimituksen luovuttamispäivästä. Pyrimme kuitenkin toimimaan reilusti asiakasta kohtaan ja halutessasi palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin ([email protected]). Näin voimme taata, että käsittelemme tapahtuman teitä parhaiten palvelevalla tavalla, henkilökohtaisesti teidän kanssanne.

Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. 14 päivän jälkeen vaihtotuotteet hyvitetään vain lahjakortilla kauppaamme.

Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tarkastamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sen saavuttua meille. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa (tai erikseen sovittua korvausta) vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Tuotevaihtotapauksissa asiakas kustantaa itse toimituskulun varastollemme.
Kaikissa tuotevaihto tapauksissa on tärkeää, että olette aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] niin opastamme ja vastaamme kysymyksiinne tarpeentullen.
Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista.

Halutessasi purkaa kaupan tulee tuotteen olla täysin käyttämätön ja täydellisessä myyntikunnossa. Palauttamistilanteen ehtojen ei ole tarkoitus olla asiakkaan kannalta hankaloittavia, vaan pikemminkin niillä varmistetaan, että palautuvan tuotteen laatu on kiitettävä, jotta kykenemme takaamaan seuraavalle asiakkaalle kaupassa aivan yhtä täydellisiä tuotteita. Kuten mainittua, olethan ensin meihin yhteydessä ([email protected]) palautustilanteissa, näin voimme taata asioinnin vaivattomuuden teidän kannaltanne.
Huom! Jokaisesta ilman erillistä palautusilmoitusta tehdystä palautuksesta tullaan perimään 20€ käsittelymaksu, joka huomioidaan tuotteen palautusarvossa.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti peruste kaupan purkamiseen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet.

Noutamatta jätetty Postipaketti ei ole tilauksen peruutus, näistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Kuluttajalla on vastuu seurata itse paketin kulkemista seurannalla, joka toimitusvahvistuksessa verkkokaupasta toimitetaan. Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa.

Tuotepalautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Lue palautusohjeista lisää täältä.

Takuukäytännöt

Takuuasioissa ole aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. Liitä viestiin mukaan jos mahdollista valokuvat viallisesta komponentista ja mahdollisimman tarkka seloste viasta ja tilanteesta mikä/mitä edelsi vian ilmenemistä.
Käsittelemme kaikki tapauksesta tapauskohtaisesti ja tavoitteenamme on aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään tilanteeseen, jossa tuote on mahdollisimma nopeasti taas käytössä. Tuotevaihtoon johtavissa tapauksissa lähetämme uuden tuotteen vasta, kun rikkoutunut tuote palautuu varastollemme mikäli olemme pyytäneet palauttamaan rikkoutuneen tuotteen.

Käsittelemme KAIKKI takuuasiat vain sähköpostitse, jolloin molemmille osapuolille jää takuukäsittelystä todiste “mustaa valkoiselle”. Ilman sähköpostilla tehtyä ennakkotietoa olevia takuutapauksia varastomme ei ota vastaan.

Elektroniikka:
Myymillämme elektroniikkatuotteilla on normaali vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotteen käytöstä ja ulkopuolisesti aihetuneet viat eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.
Huom! Monet valmistajat ovat tarkkoja siitä, että elektroniikkakomponentteja ei saa muuttaa (liittimen vaihto) ilman että takuu raukeaa (esim. Traxxas)
. Tästä löytyy aina maininta tuotteesi ohjekirjasta jos näin on.

Varaosat ja muut komponentit:
Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Väärästä käytöstä johtuva ja ulkopuolisesten vaikuttajien aiheuttamia tuotteiden rikkoutumista ei katsota kuuluvan takuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti takuunalainen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet. Tuotetakuu kattaa rikkoutuneet komponentit ei auton huoltoa tai siihen liittyvää asennusta.

Kieli

Valuutta

Oma tili

Asiakaspalvelu

Lisätietoa