Lahjaideaa vailla? Klikkaapa TÄSTÄ ! 

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi - Lue lisää
Toimitukset yli 180 maahan
Jo vuodesta 2010
100% tyytyväisyystakuu

Monsteri Jouluaamuna! - EuroRC Harrastekirje #10/21

22.12.2021

Hyvää Joulua! Se on Heikki varastolta terve ja eipä tässä voi muuta kuin hyviä toivotella! Kiitos sinulle kun olet ollut kanssamme tämänkin vuoden ja toivottavasti vaatimaton RC-kauppamme on pystynyt palvelemaan juuri niin hyvin kuin pitikin! Meillä on ollut kanssanne hauskaa sekä antoisaa joten eiköhän jatketa samalla sykkeellä ensi kausikin!

Kannattaa muistaa lanttulaatikoiden käryn keskellä se että elämää on joulun jälkeenkin. Pienen hetken päästä alkavat päivät jo valaistua eikä se ole kuin yksi hujaus niin kevät on käsillä ja autot pitäisi siinä vaiheessa olla jo vähintäänkin jiirissä ja akut ladattuina. Keväälle näyttäisi olevan luvassa myös aikamoinen läjä mielenkiintoisia uutuuksia meidän edustamiltamme merkeiltä. Ei siis kannata jäädä hankeen makaamaan! Siellä tulee nimittäin äkkiä kylmä.

Huomaathan että Rcautot.fi -myymälämme Tervakoskella palvelee vielä aatonaattonakin klo 17 asti joten kaikista nopeiten saat lahjan pakettiin kun suuntaat kohti kolmostietä ja käännyt Tervakosken rampista osoitteeseen Päiviöntie 8. Ostokset voi maksaa etukäteen verkossa tai sitten vinguttaa korttia meidän kassallamme!

Hätä-Heikin Joululahjat

Itse hankin aina joululahjat hyvissä ajoin. Joskus jopa ennen Tapaninpäivää! Jos ja kun pukinkontissa on vielä tilaa niin tässä muutama tiukka viimehetken ehdotus. Käytetään tässä myös tilaisuus muistuttaa siitä että kaikilla myymillämme tuotteilla on täysi takuu valmistusvirheitä vastaan ja myyntikelpoisilla tuotteilla on täysi palautusoikeus. Oikeasta radio-ohjattavasta autosta irtoaa myös moninkertainen määrä iloa ja tekemistä markettileluihin verrattuna.

Sitten niitä herkkuja joulupöytään:


HPI Racing Savage X Gt-6 Flux Harjaton 6S Monsteri

Kuin menneiden aikojen nuuttipukki, vanha räyhähenki ja ilonpilaaja Savage X saapuu ovelle kolkuttelemaan juuri kun väki on käymässä jouluaterialle. Tämän auton paluu on profetioissa luvattu ja nyt se hetki on koittanut! Savage X on täällä - eikä se pidä näkemästään. Bashaamisen taistelutantereet on vallattu kaikenmaailman krossibuggyillä ja homma on aivan holtitonta. Järjestys on palautettava hinnalla millä hyvänsä! Viekää lapset kuusen taakse piiloon sillä tästä on leikki kaukana.

Ensimmäisen sukupolven Savage saapui tähän kylmään maailmaan jo lähes kaksikymmentä vuotta sitten ja sen aiheuttamat valtavat järistykset tuntuvat lajissamme edelleen. Se ei välttämättä ollut ensimmäinen iso nitromonsteri eikä ensimmäinen "basheri" mutta sen vaikutus tämän järjettömän hauskan mäiskintäharrastuksen syntymiseksi on kiistämätöntä. Savage tämän aloitti, ja Savage voi sen halutessaan myös lopettaa.

"Jokseenkin tuhti" Savage X ei ole niinkuin muut markkinoilla olevat muka-monsterit. Se ei pohjaudu mihinkään hettoisiin kilpalaitteisiin vaan on rakennettu järeiden pystykkäisten runkoaisojen varaan kuten aidotkin hirviöautot. Tämä auto on rakennettu kestämään käsittämätöntä pommitusta ja murskaamaan isoilla renkaillaan ja valtavalla painollaan kaikenmaailman pikkukipot mitkä edestään sattuu löytämään.

Autosta on saatavilla kahta supertehokasta versiota, alkuperäisen nitrosavagen legendaa kantava polttomoottorikäyttöinen Savage X GT-6 4.6 Nitro isolohko sekä korkeajännitteen voimalla tuhoa kylvävä Savage X GT-6 Brushless 6S Flux-malli. Tutustu HPI Savage X monstereihin näistä linkeistä!

Nitrometanolikäyttöinen Savage X 4.6 Big Block Nitro Monster

Harjaton sähkökäyttöinen Savage X GT-6 Flux Monster

Traxxas 4-TEC 3.0 Factory Five Hot Rod

Joulupukki on tunnetusti rodimiehiä. Kesät menee kruisaillessa tapahtumasta toiseen kun herralla ei ole runsaalla vapaa-ajallaan parempaakaan tekemistä! Tämä lienee se kuuluisa ammatinvalintakysymys. Jenkkiautokulttuuriin kuuluu ennenkaikkea vanhat kunnon Hot Rodit ja nyt Traxxas on hoksannut kasvavan katuauto-trendin myötä tuoda tarjolle myös kunnolla kanttiautojen henkeä kunnioittavan Factory Five Hot Rod '33 Coupe -mallin. Tämä on Itse päheys, sanon minä! Ehdoton, ellei jopa ohittamaton joululahjaidea kaikille vanhoille nuorille kapinallisille!

Kunnon pussihousumobilisti kun olen niin mielelläni näkisin tämän senioriautotrendin jatkuvan. Maailmalta onkin nähty ja kuultu mielenkiintoisia juttuja tälläisten vanhemman liiton autojen osalta, joten jännä nähdä saataisiinko klassikkokalustoa enemmänkin pienoisautoilumaailmassa nähdä.

Traxxasin erinomainen, nelivetoinen 4-TEC -katuautoalusta on sekin jo kolmannessa sukupolvessaan ja tälle samalle rungolle on lähiaikoina tulossa muitakin hienoja automaailman legendoja kuten GT-4 Toyota Supra. Ihastellaan sitäkin sitten kun sitä joskus tänne säkinpohjalle niitä lopulta saadaan!

Traxxas 4-TEC 3.0 Factory Five Hot Rod '33 Coupe täällä!


FTX Outback 3 - Paso Trail Truck 4x4 RTR

Pussihousujen lisäksi jalassani on myös saappaat. Ei tosin ihan niin säväyttävät kuin tyyli-ikoni Joulupukilla on, mutta aidot Kontiot kuitenkin! Maasturit ovat osa kansallista kulttuuriperimäämme ja tätä nälkää tyydyttämään on FTX päivittänyt Outback-runkonsa uuteen uskoon ja heittänyt sen päälle mainion pikkumaasturin korin lähes kaikilla herkuilla.

Uusi Paso Trail Truck alkaa näyttää siltä miltä scalecrawlerin kuuluukin. Uskottavan kokoiset renkaat ovat siististi lokasuojien tasalla eikä epäsiistejä koritolppia sokkineen näy häiritsemässä. Servo on akselilla ja autossa on toimivat etuvalot! Hienoja, pienoismallirakentajan tarkkaa silmää miellyttäviä yksityiskohtia ovat myös kovamuovinen snorkkeli sekä kattoteline johon on helppo lastata kaikki tarvittavat seikkaluvarusteet kuten vaikkapa lapio!

Runkonsa ja alustageometriansa puolesta alkaa FTX:n homma olla hanskassa. Ensimmäisten sukupolvien Outbackit olivat kieltämättä hieman huteria ja hettoisia mutta tämä on jo ihan eri tason laite. Kääntösäde on kireä ja lyhyet korin ylitykset yhdistettynä pieneen akselväliin tekevät tästä erittäin hyvin suorittavan menopelin ilman tarvetta suuremmille muokkauksille. Myös renkaat voi tarvittaessa vaihtaa ilman että autoon tarvitsee tehdä suuria muutoksia.

FTX:llä on valikoimissaan muitakin erinomaisen mahtavia maastureita, niin isoja kuin pieniäkin. Ensiautoiksi nämä ovat hidaskulkuisina erittäin suositeltuja ja sopivat mainiosti pienemmänkin kuskin ajettaviksi.

Tutustu FTX:n maastoautovalikoimaan tästä!

FTX Outback 3.0 Paso 4x4 Trail Truck RTR täällä!


Linnavuoren Yö, siellä uuras Työ

Hässäkkä on näinä päivinä kova niin teillä kuin meilläkin! Ahkerat supertonttumme pakkaavat tilaamianne lähetyksiä lähes yötäpäivää ja kuskit hikoilevat valtavien tavarakuormiemme edessä. Sitä se on, kun ollaan eräs Euroopan isoimmista RC-auto kauposta! Iso kiitos kuuluu juuri Sinulle joka arvostat palveluamme ja nopeita toimituksiamme! Itse haluan kiittää Sinua siitä että olet jaksanut jaarittelujani lukea.

Ensi vuodelle on luvassa aika paljon kaikkea uutta kivaa (uusia merkkejä tulossa!) emmekä tietenkään unohda myös vanhaa leipälajiamme eli kisapuolen RC-harrastuksen tukemista. Ei siis hätää vaikka saattaakin näyttää siltä että olemme täällä lopullisesti seonneet päättömään bashaamiseen tai tyhjänpäiväiseen scalenörtittelyyn! Tämä upea harrastus tarjoaa nykyään niin monenlaista ja moneen lähtöön - ja se jos mikä on hienoa!

Lämpimät jouluterveiset täältä Tervakosken tehtaanpiipun varjosta Kaikille asiakkaillemme koko henkilökuntamme puolesta! Viettäkää hauska joulu ja muistakaa että olemme heti välipäivinä valmiina toimittamaan vara- ja viritysiosia lähes kaikkiin myymiimme joululahjoihin. Hyvää Joulua ja Erinomaista Uutta Vuotta!

Pullantuoksuisin Jouluterveisin,

Heikki / EuroRC

ps. Eikö nyt löytynyt mitään? Pomminvarma täsmälahja harrastajalle on EuroRC:n lahjakortti. Se ei mene pieleen ja riemu raikkahin jää mieleen!

Tutustu lahjakortteihimme täällä!

Ajankohtaista

Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. Mikäli tuote löytyy varastostamme ja tilaat sen ennen kello 15.00, lähetämme tuotteen vielä saman päivän aikana. Paketti saapuu postitse luultavasti jo tilausta seuraavana päivänä, riippuen toki tilauksen määränpäästä. Kaikki tuotteet sisältävät Suomen arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme.

Ennakkotilaaminen

Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Tällöin tuote on ennakkotilattava tuote. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tämä riippuu pitkälti toimittajasta, mutta teemme parhaamme saadaksemme toiveenne toteutetuksi. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta.

Kuljetus

Kuljetusvaihtoehtoina kaupassamme ovat Postin paketit ja kirjeet sekä Matkahuollon Lähellä Paketit. Tarkemmat tiedot kuljetuksista avautuvat käyttöösi CheckOut prosessin yhteydessä.

Posti:

Postin toimitusajat tällä hetkellä ovat keskimäärin kirjeillä 4-6 arkipäivää ja paketeilla 1-4 arkipäivää.

* Toimitusmaksu paketeilla suomen sisäpuolella on alkaen 4,90€ ja yli 100€ ostokset kulkevat rahtivapaasti.
* Kirjelähetykset
ovat halvempia, mutta ne ovat merkittävästi hitaampia.

Matkahuolto:

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Katso lähin Matkahuollon palvelupiste: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Nouto:

Varastoltamme on myös mahdollista noutaa tuotteet. Tilauksen noutamiselle on oma vaihtoehtonsa toimitustapavaihtoehdoissa. Ohjeet noutoon löydät täältä.

Maksutavat

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna (tilisiirto) tai postiennakolla. Tuotteet on mahdollista maksaa myös osamaksulla (valittavana Collector Commercen, Jouston osamaksupalvelut), sekä joustavasti Klarnalla (valittavana Maksa nyt, Maksa myöhemmin, ja Pilko maksut).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (ent. Checkout) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Klarnan ehdot löydät täältä

Lue osamaksuohjeistus täältä.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotepalautuksissa toimimme yleisten säädösten mukaisesti siten, että tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen, että tuote on ehjä ja käyttämätön. Aika lasketaan toimituksen luovuttamispäivästä. Pyrimme kuitenkin toimimaan reilusti asiakasta kohtaan ja halutessasi palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin ([email protected]). Näin voimme taata, että käsittelemme tapahtuman teitä parhaiten palvelevalla tavalla, henkilökohtaisesti teidän kanssanne.

Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. 14 päivän jälkeen vaihtotuotteet hyvitetään vain lahjakortilla kauppaamme.

Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tarkastamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sen saavuttua meille. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa (tai erikseen sovittua korvausta) vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Tuotevaihtotapauksissa asiakas kustantaa itse toimituskulun varastollemme.
Kaikissa tuotevaihto tapauksissa on tärkeää, että olette aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] niin opastamme ja vastaamme kysymyksiinne tarpeentullen.
Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista.

Halutessasi purkaa kaupan tulee tuotteen olla täysin käyttämätön ja täydellisessä myyntikunnossa. Palauttamistilanteen ehtojen ei ole tarkoitus olla asiakkaan kannalta hankaloittavia, vaan pikemminkin niillä varmistetaan, että palautuvan tuotteen laatu on kiitettävä, jotta kykenemme takaamaan seuraavalle asiakkaalle kaupassa aivan yhtä täydellisiä tuotteita. Kuten mainittua, olethan ensin meihin yhteydessä ([email protected]) palautustilanteissa, näin voimme taata asioinnin vaivattomuuden teidän kannaltanne.
Huom! Jokaisesta ilman erillistä palautusilmoitusta tehdystä palautuksesta tullaan perimään 20€ käsittelymaksu, joka huomioidaan tuotteen palautusarvossa.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti peruste kaupan purkamiseen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet.

Noutamatta jätetty Postipaketti ei ole tilauksen peruutus, näistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Kuluttajalla on vastuu seurata itse paketin kulkemista seurannalla, joka toimitusvahvistuksessa verkkokaupasta toimitetaan. Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa.

Tuotepalautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Lue palautusohjeista lisää täältä.

Takuukäytännöt

Takuuasioissa ole aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. Liitä viestiin mukaan jos mahdollista valokuvat viallisesta komponentista ja mahdollisimman tarkka seloste viasta ja tilanteesta mikä/mitä edelsi vian ilmenemistä.
Käsittelemme kaikki tapauksesta tapauskohtaisesti ja tavoitteenamme on aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään tilanteeseen, jossa tuote on mahdollisimma nopeasti taas käytössä. Tuotevaihtoon johtavissa tapauksissa lähetämme uuden tuotteen vasta, kun rikkoutunut tuote palautuu varastollemme mikäli olemme pyytäneet palauttamaan rikkoutuneen tuotteen.

Käsittelemme KAIKKI takuuasiat vain sähköpostitse, jolloin molemmille osapuolille jää takuukäsittelystä todiste “mustaa valkoiselle”. Ilman sähköpostilla tehtyä ennakkotietoa olevia takuutapauksia varastomme ei ota vastaan.

Elektroniikka:
Myymillämme elektroniikkatuotteilla on normaali vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotteen käytöstä ja ulkopuolisesti aihetuneet viat eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.
Huom! Monet valmistajat ovat tarkkoja siitä, että elektroniikkakomponentteja ei saa muuttaa (liittimen vaihto) ilman että takuu raukeaa (esim. Traxxas)
. Tästä löytyy aina maininta tuotteesi ohjekirjasta jos näin on.

Varaosat ja muut komponentit:
Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Väärästä käytöstä johtuva ja ulkopuolisesten vaikuttajien aiheuttamia tuotteiden rikkoutumista ei katsota kuuluvan takuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti takuunalainen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet. Tuotetakuu kattaa rikkoutuneet komponentit ei auton huoltoa tai siihen liittyvää asennusta.

Kieli

Valuutta

Oma tili

Asiakaspalvelu