Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi - Lue lisää

Etsimme Marketing and Category Manageria.

28.7.2020

Kiinnostaisiko työpaikka EuroRC:llä?

--PAIKKA ON TÄYTETTY! KIITOS KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE!--


Just RC, no bullshit! Kansainvälisesti huikeassa kasvussa oleva suomalainen radio-ohjattavia autoja myyvä verkkokauppa EuroRC.com hakee tiimiinsä uutta jäsentä! Oletko sinä etsimämme Marketing and Category Manager?

EuroRC toimii päivittäin useassa eri markkinointikanavassa. Olemme yhteydessä asiakkaisiin mm. Facebookin, uutiskirjeiden, sivuston uutisoinnin ja sähköpostin välityksellä. Tehtävässä vastaat EuroRC:n tuoteuutisoinneista, kampanjoinnista, kehität sähköpostimarkkinointia (automatisoitu, softana Klaviyo), lisäät tuotteita verkkokauppaan ja kirjoitat tuotekuvauksia. Lisäksi tuotat sisältöä eri kanaviin ja olet mukana ideoinnissa. Markkinoinnilla on olennainen vaikutus EuroRC:n kasvuun, sen on väylä uusasiakashankintaan ja jo olemassa olevien asiakkaiden sitouttamiseen. Vakituiset asiakkaat ovat tyypillisesti hyvin aktiivisia ja tilaavat noin viikon välein. Tätä joukkoa haluamme kasvattaa.

Jos RC autoilu tuntuu sinusta innostavalta ja hauskalta, olet etsimämme henkilö. Aiempaa kokemusta rc-autoista ei kuitenkaan tarvita.

Työssä tarvitset tietokonetta koko ajan, joten It-osaaminen on meille erityisen tärkeää. Olet siis sormistasi kätevä, kykenet oppimaan uusia ohjelmia ja osaat ratkoa ongelmia (ainakin osittain) itsenäisesti. Tietokone on sinulle ystävä, ei vihollinen.

Olet luontainen dokumentoija, osaat olla sekä kameran takana että edessä. Tyyli saa olla rouhea ja omanlainen, arvostamme sisältöä hiotun ulkoasun yli. Tärkeintä on tekemisen meininki ja se, että materiaalia syntyy. Emme kaipaa valokuvauksen tai videokuvan ammattilaista vaan rohkeaa tekijää.

Työpaikka sijaitsee varastollamme Tervakoskella Janakkalan kunnassa. Helsingin ja Tampereen keskustoista on noin tunnin ajomatka. Mikäli olet kiinnostunut muuttamaan alueelle, autamme mielellämme asunnon hankinnassa.

Olemme tunnetusti huonoja selän takana kyttäämään ja kädestä pitäen ohjaamaan, joten olethan itseohjautuva ja tykkäät tehdä asioita itse eteenpäin. Osaat myös pyytää anteeksi sen sijaan, että olet aina kysymässä lupaa. Eli työnteko on isossa kuvassa hyvin vapaata kunhan tuloksia syntyy.

Pitkästä listasta huolimatta emme tarvitse joka alan ammattilaista, vaan tärkeämpää on innostus asiaan ja halu oppia tehdessä. Kaikkia työtehtäviä tehdään yrityksessä jo nyt, eli pystymme kaiken tarvittavan opettamaan. Voit siis olla vaikka juuri valmistunut tai valmistumassa. Asenne ratkaisee!

Lisäpisteitä saat varmasti näistä:

  • Hakemus videomuodossa
  • Asenteesi on positiivinen ja sinulla on aktiivinen ote työntekoon.
  • Olet oma-aloitteinen ja haluat kantaa vastuuta.
  • Sinulla on kokemusta ja näkemystä myynnistä ja/tai sisällön tuottamisesta.
  • Osaat kommunikoida sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin tai muiden kielten osaaminen katsotaan myös eduksi.

*Suhtaudut intohimoisesti työhön. EuroRC on sinulle "the työpaikka", ei vain yksi työpaikka muiden joukossa. Haemme pitkäaikaista työntekijää.

Sloganimme “Just RC, no bullshit” koskee myös henkilöstöpolitiikkaamme. Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut. Saat kaiken sisällöntuottamiseen tarvitsemasi työkalut ja laitteet omaan käyttöösi ja pääset niihin vahvasti itse vaikuttamaan.

Tuemme henkilöstömme liikuntaa. Työterveyshuoltomme on järjestetty mehiläiseen. Me haluamme pitää henkilöstön onnellisena ja tyytyväisenä.

EuroRC on RC-autoihin keskittynyt kansainvälinen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2010. Tällä hetkellä työllistämme seitsemän ihmistä, joista Tervakosken varastolla työskentelee päivittäin neljä. Myymme noin 40 maahan joka kuukausi. Liikevaihtomme tulee kaksinkertaistumaan tänä vuonna ja haluamme vielä kiihdyttää kasvua.

Työsuhde on vakituinen ja kuukausipalkalla, keskimäärin 37.5h/viikko.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen yrityksen omistajalle Axel Toivoselle: [email protected] ja toimitusjohtaja Niko Vuorenmaalle: [email protected]

Aloitamme haastattelut 10.8.2020.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ajankohtaista

Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. Mikäli tuote löytyy varastostamme ja tilaat sen ennen kello 15.00, lähetämme tuotteen vielä saman päivän aikana. Paketti saapuu postitse luultavasti jo tilausta seuraavana päivänä, riippuen toki tilauksen määränpäästä. Kaikki tuotteet sisältävät Suomen arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme.

Ennakkotilaaminen

Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Tällöin tuote on ennakkotilattava tuote. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tämä riippuu pitkälti toimittajasta, mutta teemme parhaamme saadaksemme toiveenne toteutetuksi. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta.

Kuljetus

Kuljetusvaihtoehtoina kaupassamme ovat Postin paketit ja kirjeet sekä Db Schenkerin noutopistepaketit. Tarkemmat tiedot kuljetuksista avautuvat käyttöösi CheckOut prosessin yhteydessä.

Postin toimitusajat tällä hetkellä ovat keskimäärin kirjeillä 4-6 arkipäivää ja paketeilla 1-4 arkipäivää.

* Toimitusmaksu paketeilla suomen sisäpuolella on alkaen 4,90€ ja yli 100€ ostokset kulkevat rahtivapaasti. 
* Kirjelähetykset
ovat halvempia, mutta ne ovat merkittävästi hitaampia.

Varastoltamme on myös mahdollista noutaa tuotteet. Tilauksen noutamiselle on oma vaihtoehtonsa toimitustapavaihtoehdoissa. Ohjeet noutoon löydät täältä.

Maksutavat

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna (tilisiirto) tai postiennakolla. Tuotteet on mahdollista maksaa myös osamaksulla (valittavana Collector Commercen, Jouston osamaksupalvelut), sekä joustavasti Klarnalla (valittavana Maksa nyt, Maksa myöhemmin, ja Pilko maksut).

Lue osamaksuohjeistus täältä.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotepalautuksissa toimimme yleisten säädösten mukaisesti siten, että tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen, että tuote on ehjä ja käyttämätön. Aika lasketaan toimituksen luovuttamispäivästä. Pyrimme kuitenkin toimimaan reilusti asiakasta kohtaan ja halutessasi palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin ([email protected]). Näin voimme taata, että käsittelemme tapahtuman teitä parhaiten palvelevalla tavalla, henkilökohtaisesti teidän kanssanne.

Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. 14 päivän jälkeen vaihtotuotteet hyvitetään vain lahjakortilla kauppaamme.

Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tarkastamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sen saavuttua meille. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa (tai erikseen sovittua korvausta) vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Tuotevaihtotapauksissa asiakas kustantaa itse toimituskulun varastollemme.
Kaikissa tuotevaihto tapauksissa on tärkeää, että olette aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] niin opastamme ja vastaamme kysymyksiinne tarpeentullen.
Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista.

Halutessasi purkaa kaupan tulee tuotteen olla täysin käyttämätön ja täydellisessä myyntikunnossa. Palauttamistilanteen ehtojen ei ole tarkoitus olla asiakkaan kannalta hankaloittavia, vaan pikemminkin niillä varmistetaan, että palautuvan tuotteen laatu on kiitettävä, jotta kykenemme takaamaan seuraavalle asiakkaalle kaupassa aivan yhtä täydellisiä tuotteita. Kuten mainittua, olethan ensin meihin yhteydessä ([email protected]) palautustilanteissa, näin voimme taata asioinnin vaivattomuuden teidän kannaltanne.
Huom! Jokaisesta ilman erillistä palautusilmoitusta tehdystä palautuksesta tullaan perimään 20€ käsittelymaksu, joka huomioidaan tuotteen palautusarvossa.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti peruste kaupan purkamiseen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet.

Noutamatta jätetty Postipaketti ei ole tilauksen peruutus, näistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Kuluttajalla on vastuu seurata itse paketin kulkemista seurannalla, joka toimitusvahvistuksessa verkkokaupasta toimitetaan. Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa.

Tuotepalautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Lue palautusohjeista lisää täältä.

Takuukäytäntö

Takuuasioissa ole aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. Liitä viestiin mukaan jos mahdollista valokuvat viallisesta komponentista ja mahdollisimman tarkka seloste viasta ja tilanteesta mikä/mitä edelsi vian ilmenemistä.
Käsittelemme kaikki tapauksesta tapauskohtaisesti ja tavoitteenamme on aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään tilanteeseen, jossa tuote on mahdollisimma nopeasti taas käytössä. Tuotevaihtoon johtavissa tapauksissa lähetämme uuden tuotteen vasta, kun rikkoutunut tuote palautuu varastollemme mikäli olemme pyytäneet palauttamaan rikkoutuneen tuotteen.

Käsittelemme KAIKKI takuuasiat vain sähköpostitse, jolloin molemmille osapuolille jää takuukäsittelystä todiste “mustaa valkoiselle”. Ilman sähköpostilla tehtyä ennakkotietoa olevia takuutapauksia varastomme ei ota vastaan.

Elektroniikka:
Myymillämme elektroniikkatuotteilla on normaali vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotteen käytöstä ja ulkopuolisesti aihetuneet viat eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.
Huom! Monet valmistajat ovat tarkkoja siitä, että elektroniikkakomponentteja ei saa muuttaa (liittimen vaihto) ilman että takuu raukeaa (esim. Traxxas)
. Tästä löytyy aina maininta tuotteesi ohjekirjasta jos näin on.

Varaosat ja muut komponentit:
Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Väärästä käytöstä johtuva ja ulkopuolisesten vaikuttajien aiheuttamia tuotteiden rikkoutumista ei katsota kuuluvan takuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti takuunalainen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet. Tuotetakuu kattaa rikkoutuneet komponentit ei auton huoltoa tai siihen liittyvää asennusta.