Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi - Lue lisää
Palaa takaisin edelliselle sivulle Sijaintisi kaupassa:

HalkoHalko on EuroRC:n oma brändi joka yhdistää korkean laadun järkevään hintaan. Halko tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi kun olet hankkimassa RC-akkuja ja tarvikkeita. Halko-tuotteet ovat läpäisseet armottoman tiimimme rankan testaamisen ja näin ollen vain tehtaat jotka pystyvät pitämään jatkuvaa korkeaa laatua yllä kelpaavat Halko-tuotteille. Halko-akut ja RC-varusteet soveltuvat loistavasti niin takapihan harrastajille kuin kilparatojen ammattilaisillekin!

Valitse Halko kun haluat ammattilaistason laatua harrastajalle sopivaan hintaan!


Just RC, No BS

Halko Sport Series 5500mAh 4S (14.8V) 60C Hard Case LiPo Battery Pack

Halko Sport Series 5500mAh 4S (14.8V) 60C Hard Case LiPo Battery Pack

72,90 €
Heti varastosta
Halko Sport Series 5500 3S

Halko Sport Series 5500mAh 3S (11,1V) 60C Hard Case Lipo Battery Pack

56,90 €
Heti varastosta
Halko Dark Core 5200mAh 2-Kennoinen 65C 7.4V LiPo Akku

Halko Dark Core 5200mAh 2-Kennoinen 65C 7.4V LiPo Akku

HLK-2S1P-5200-65C
52,90 €
Tilapäisesti loppunut
Halko Turner 1.0 Waterproof 17kg Servo

Halko Turner 1.0WP Metallirattainen Digi Servo - Vedenpitävä - 10.5/17Kg - 0,14s.

HLK-T1.0WP
46,90 €
Heti varastosta
Halko Sport Series 6200mAh 2s (7,4V) 60C  Hard Case Lipo Battery Pack - Deans

Halko Sport Series 6200mAh 2s (7,4V) 60C Hard Case Lipo Battery Pack - Deans

HLK-2S1P-6200-60C-T
40,90 €
Heti varastosta
Halko Sport Series 5500 2S

Halko Sport Series 5500mAh 2s (7,4V) 60C Hard Case Lipo Battery Pack - Deans

HLK-2S1P-5500-60C-T
37,90 €
Heti varastosta
Halko Juotosjigi

Halko Juotosjigi

HLK-1801-11
27,89 €
Tilapäisesti loppunut
Halko Led Valosarja RC-Autoihin

Halko Led Valosarja RC-Autoihin

HLK-LEDSYSTEM
24,39 €
Heti varastosta
Halko Lippalakki Snapback

Halko Lippalakki Snapback

HLK-FBC-6007
19,90 €
Heti varastosta
45T

Halko 540 Brushed Motor 3-Slot (35T-55T)

18,90 €
Heti varastosta
Halko T-Paita - Musta '21 Edition

Halko T-Paita - Musta '21 Edition

-20%
15,90 € 19,90 €
Heti varastosta
Halko Charging Lead - 600mm - (4/5mm Dual Plug - XH)

Halko Charging Lead - 600mm - (4/5mm Dual Plug - XH)

HLK-BC600BLK
15,69 €
Heti varastosta
XT60

Halko 30cm Latauskaapeli Dean - Tamiya - TRX Liittimellisille Akuille

12,90 €
Heti varastosta
4mm Bullet

Halko 30cm Latauskaapeli XT- ja EC- Liittimellisille Akuille

12,90 €
Heti varastosta
Halko XT90 Rinnankytkentä Kaapeli

Halko XT90 Rinnankytkentä Kaapeli

HLK-XT90-ADAPTER-PARALLEL
12,09 €
Heti varastosta
Halko Latausjohto Hehku - Tamiya - Deans - JR&Futaba - TX&RX

Halko Latausjohto Hehku - Tamiya - Deans - JR&Futaba - TX&RX

HLK-5006B
11,59 €
Heti varastosta
Halko Rengasveitsi

Halko Rengasveitsi

HLK-TIREKNIFE
8,90 €
Heti varastosta
Halko Quick Lipo Checker

Halko Quick LiPO Voltage Checker with Cable

HLK-QVCC
8,90 €
Heti varastosta
Halko Traxxas ID Uros - 4mm Bullet + XH - 3S Latauskaapeli 20cm 14AWG

Halko Traxxas ID Uros - 4mm Bullet + XH - 3S Latauskaapeli 20cm 14AWG

HLK-1350-3
8,49 €
Tilapäisesti loppunut
Halko 4mm Bullet uros - MiniTamiya Naaras

Halko 4mm Bullet uros - MiniTamiya Naaras

HLK-4MM-MTamiya
8,39 €
Heti varastosta
Halko XT60 Liittimet (3 Paria)

Halko XT60 Liittimet (3 Paria)

HLK-0105
8,39 €
Heti varastosta
Halko TRX Naaras - XT60 Uros adapteri

Halko TRX Naaras - XT60 Uros adapteri

HLK-XT60M-TRXF
8,19 €
Heti varastosta
Halko XT60Naaras - XT90 Uros Adapteri (10cm 12AWG)

Halko XT60Naaras - XT90 Uros Adapteri (10cm 12AWG)

HLK-80711B
7,29 €
Tilapäisesti loppunut

Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen

Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden. Mikäli tuote löytyy varastostamme ja tilaat sen ennen kello 15.00, lähetämme tuotteen vielä saman päivän aikana. Paketti saapuu postitse luultavasti jo tilausta seuraavana päivänä, riippuen toki tilauksen määränpäästä. Kaikki tuotteet sisältävät Suomen arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme.

Ennakkotilaaminen

Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Tällöin tuote on ennakkotilattava tuote. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tämä riippuu pitkälti toimittajasta, mutta teemme parhaamme saadaksemme toiveenne toteutetuksi. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta.

Kuljetus

Kuljetusvaihtoehtoina kaupassamme ovat Postin paketit ja kirjeet sekä Db Schenkerin noutopistepaketit. Tarkemmat tiedot kuljetuksista avautuvat käyttöösi CheckOut prosessin yhteydessä.

Postin toimitusajat tällä hetkellä ovat keskimäärin kirjeillä 4-6 arkipäivää ja paketeilla 1-4 arkipäivää.

* Toimitusmaksu paketeilla suomen sisäpuolella on alkaen 4,90€ ja yli 100€ ostokset kulkevat rahtivapaasti. 
* Kirjelähetykset
ovat halvempia, mutta ne ovat merkittävästi hitaampia.

Varastoltamme on myös mahdollista noutaa tuotteet. Tilauksen noutamiselle on oma vaihtoehtonsa toimitustapavaihtoehdoissa. Ohjeet noutoon löydät täältä.

Maksutavat

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna (tilisiirto) tai postiennakolla. Tuotteet on mahdollista maksaa myös osamaksulla (valittavana Collector Commercen, Jouston osamaksupalvelut), sekä joustavasti Klarnalla (valittavana Maksa nyt, Maksa myöhemmin, ja Pilko maksut).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (ent. Checkout) (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Klarnan ehdot löydät täältä

Lue osamaksuohjeistus täältä.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotepalautuksissa toimimme yleisten säädösten mukaisesti siten, että tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen, että tuote on ehjä ja käyttämätön. Aika lasketaan toimituksen luovuttamispäivästä. Pyrimme kuitenkin toimimaan reilusti asiakasta kohtaan ja halutessasi palauttaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä meihin ([email protected]). Näin voimme taata, että käsittelemme tapahtuman teitä parhaiten palvelevalla tavalla, henkilökohtaisesti teidän kanssanne.

Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. 14 päivän jälkeen vaihtotuotteet hyvitetään vain lahjakortilla kauppaamme.

Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tarkastamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sen saavuttua meille. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa (tai erikseen sovittua korvausta) vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Tuotevaihtotapauksissa asiakas kustantaa itse toimituskulun varastollemme.
Kaikissa tuotevaihto tapauksissa on tärkeää, että olette aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] niin opastamme ja vastaamme kysymyksiinne tarpeentullen.
Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista.

Halutessasi purkaa kaupan tulee tuotteen olla täysin käyttämätön ja täydellisessä myyntikunnossa. Palauttamistilanteen ehtojen ei ole tarkoitus olla asiakkaan kannalta hankaloittavia, vaan pikemminkin niillä varmistetaan, että palautuvan tuotteen laatu on kiitettävä, jotta kykenemme takaamaan seuraavalle asiakkaalle kaupassa aivan yhtä täydellisiä tuotteita. Kuten mainittua, olethan ensin meihin yhteydessä ([email protected]) palautustilanteissa, näin voimme taata asioinnin vaivattomuuden teidän kannaltanne.
Huom! Jokaisesta ilman erillistä palautusilmoitusta tehdystä palautuksesta tullaan perimään 20€ käsittelymaksu, joka huomioidaan tuotteen palautusarvossa.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti peruste kaupan purkamiseen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet.

Noutamatta jätetty Postipaketti ei ole tilauksen peruutus, näistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Kuluttajalla on vastuu seurata itse paketin kulkemista seurannalla, joka toimitusvahvistuksessa verkkokaupasta toimitetaan. Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa.

Tuotepalautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.

Lue palautusohjeista lisää täältä.

Takuukäytäntö

Takuuasioissa ole aina ensimmäisenä yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]. Liitä viestiin mukaan jos mahdollista valokuvat viallisesta komponentista ja mahdollisimman tarkka seloste viasta ja tilanteesta mikä/mitä edelsi vian ilmenemistä.
Käsittelemme kaikki tapauksesta tapauskohtaisesti ja tavoitteenamme on aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään tilanteeseen, jossa tuote on mahdollisimma nopeasti taas käytössä. Tuotevaihtoon johtavissa tapauksissa lähetämme uuden tuotteen vasta, kun rikkoutunut tuote palautuu varastollemme mikäli olemme pyytäneet palauttamaan rikkoutuneen tuotteen.

Käsittelemme KAIKKI takuuasiat vain sähköpostitse, jolloin molemmille osapuolille jää takuukäsittelystä todiste “mustaa valkoiselle”. Ilman sähköpostilla tehtyä ennakkotietoa olevia takuutapauksia varastomme ei ota vastaan.

Elektroniikka:
Myymillämme elektroniikkatuotteilla on normaali vuoden takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotteen käytöstä ja ulkopuolisesti aihetuneet viat eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.
Huom! Monet valmistajat ovat tarkkoja siitä, että elektroniikkakomponentteja ei saa muuttaa (liittimen vaihto) ilman että takuu raukeaa (esim. Traxxas)
. Tästä löytyy aina maininta tuotteesi ohjekirjasta jos näin on.

Varaosat ja muut komponentit:
Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Väärästä käytöstä johtuva ja ulkopuolisesten vaikuttajien aiheuttamia tuotteiden rikkoutumista ei katsota kuuluvan takuun piiriin. Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti.

Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti takuunalainen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet. Tuotetakuu kattaa rikkoutuneet komponentit ei auton huoltoa tai siihen liittyvää asennusta.